Rijswijk

Advocaat inschakelen bij medische fouten in Rijswijk 

U heeft een behandeling of ingreep ondergaan door een medisch specialist of arts en hierbij is een medische fout gemaakt. Dat de impact van een dergelijke misser ingrijpend is, begrijpen we bij Reinboud Schoemaker als geen ander. Wij staan u professioneel en betrokken bij om letselschade door medische fouten in Rijswijk voor u te verhalen. Hopelijk verzacht het uw leed en draagt het bij aan uw herstel. 

Hoe kan een medische behandeling fout gaan? 

Zelfs de meest bedreven arts kan een fout maken tijdens zijn werkzaamheden. Er wordt pas gesproken van een fout als door een onafhankelijk medisch adviseur wordt vastgesteld dat uw zorgverlener op een onzorgvuldige manier heeft gehandeld. Een schadeclaim naar aanleiding van een medische fout wordt altijd schriftelijk ingediend. U laat hierin weten wat er is voorgevallen, wat er volgens u fout is gegaan en welke schade u hierdoor heeft opgelopen. U vergroot de kans op het krijgen van een letselschadevergoeding door een bedreven advocaat in te schakelen bij medische fouten in Rijswijk. 

Verzekering van zorgverlener betaalt 

In de meeste gevallen is de medisch specialist verzekerd via het ziekenhuis waar hij werkzaam is. Voor het erkennen van de aansprakelijkheid is het goed om onze hulp hierbij in te roepen. Wij brengen zorgvuldig in kaart wat er is voorgevallen en wat dit concreet voor u betekent. 

Medisch tuchtrecht 

Bent u het niet eens met de manier waarop uw zorgverlener u behandeld heeft, dan is het Regionaal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg de plek waar u een tuchtklacht indient. Uitsluitend tegen een in het BIG-geregistreerde zorgverlener kunt u hier een klacht kenbaar maken. Laat u bijstaan door onze experts. Ze hebben alle kennis van letselschade in de breedste zin van het woord. Maak uw afspraak voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor in Rijswijk. 

Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. logo
Reinboud Schoemaker Advocaat B.V.

Voor contact bel 0704043346