Zoetermeer

Hulp van advocaat bij medische fouten  

Bij letselschade door een medische fout is het mogelijk uw behandelend arts of specialist hiervoor aansprakelijk te stellen. Er is pas sprake van een medische fout wanneer kan worden vastgesteld dat uw behandelend arts onnauwkeurig heeft gehandeld. Is u zoiets overkomen en zoekt u hiervoor een advocaat bij medische fouten, dan is Reinboud Schoemaker uw advocatenkantoor in de regio Zoetermeer.  

Als een medische behandeling niet goed gaat 

U bent vol vertrouwen in uw arts de behandeling ingegaan. Als blijkt dat u in Zoetermeer letselschade heeft opgelopen door een medische misser, dan heeft dat de nodige impact op uw lichamelijk en geestelijk welzijn. Doorloop met onze hulp het proces om voor de letselschade een vergoeding te krijgen. Hoe dan ook zal een medisch adviseur moeten vaststellen dat er inderdaad sprake is van een medische fout. 

Tuchtklacht bij ontevredenheid na medische behandeling 

Weet dat u er niet alleen voor staat en dien met onze hulp een tuchtklacht in bij het medisch tuchtrecht.  Voor medisch artsen en behandelaars in de individuele gezondheidszorg geldt dat tegen elke BIG-geregistreerde zorgverlener een klacht kan worden ingediend. Met alleen het indienen van de tuchtklacht bent u er nog niet. Een schriftelijk ingediende schadeclaim met daarin omschreven wat zich heeft afgespeeld is onmisbaar om helder te krijgen hoe het zover heeft kunnen komen en waar u mee te kampen heeft na de medische fout. 

Letselschade en overig letsel 

Behalve letselschade door een medische fout kan materiële en immateriële letselschade ook optreden door: 

Wie er in deze situaties aansprakelijk is, moet zorgvuldig worden vastgesteld. Onze experts voorzien u niet alleen van advies, maar springen ook echt voor u in de bres. Uw schadeclaim na een medische fout in Zoetermeer juist afgehandeld krijgen? Neem dan contact op met onze specialisten die alles weten over letselschade. 

Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. logo
Reinboud Schoemaker Advocaat B.V.

Voor contact bel 0704043346