Zoetermeer

Advocaat inschakelen na verkeersongeval 

Hoe veilig u zelf ook deelneemt aan het verkeer in Zoetermeer, er kan altijd een situatie ontstaan waarbij u slachtoffer wordt van een aanrijding of ander ongeval. Leidt dit tot letselschade en is de situatie u niet aan te rekenen? Maak dan van de gelegenheid gebruik om uw schade vergoed te krijgen met onze juridische hulp, die ook inzetbaar is bij overig letsel.  

Verkeersongeval met letselschade tot gevolg 

Dat een verkeersongeval niet altijd twee of meer partijen kent, blijkt wel uit het feit dat ook een eenzijdig ongeval met regelmaat voorkomt. Heeft u te maken gehad met een ongeval doordat de wegsituatie onduidelijk was of er sprake was van een slecht onderhouden wegdek? De letselschade die hierdoor is ontstaan, kan in dat geval vaak op de verantwoordelijke gemeente worden verhaald. Van belang voor een vergoeding is de mate waarin u te kampen heeft met: 

  • Immateriële schade, zoals ongemak of hinder 
  • Materiële schade, zoals kapotte spullen of medische hulp 

Smartengeldvergoeding 

In hoeverre wordt u beperkt door het letsel? Het antwoord op die vraag is belangrijk voor de smartengeldvergoeding die wij voor u proberen te krijgen. Hoe meer informatie wij hebben, hoe sterker u staat in uw strijd tegen het onrecht. Wacht niet langer, maar neem vandaag nog contact op met onze juristen. We nemen alle tijd om helder te krijgen wat er is voorgevallen en wat dit voor u betekent. 

Europees schadeformulier invullen bij ongeval  

Nog voor u met ons in contact komt, komt het Europees schadeformulier in zicht. Dit vult u op de plek van het ongeval in, samen met de andere partij. Een totaalbeeld van het verkeersongeval in Zoetermeer wordt onder andere gevormd door een technisch onderzoek, uitgevoerd door een expert. Ook een getuigenverklaring, gegevens van een tachograaf en de politierapportage zijn van grote waarde. Wij staan elke werkdag voor u klaar om de helpende hand te bieden. 

Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. logo
Reinboud Schoemaker Advocaat B.V.

Voor contact bel 0704043346