Rijswijk

Een advocaat in Rijswijk inschakelen voor letselschade

Heeft u een letselschade advocaat nodig in Rijswijk en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Een ongeval kan vervelende gevolgen voor u hebben, hierbij kunt u zowel immateriële als materiële schade oplopen. Letselschade kan onder andere ontstaan door een bedrijfsongeval, een verkeersongeval of door medische fouten.

Overige letselschade

Er zijn natuurlijk veel manieren waarop letselschade kan ontstaan. Naast bovengenoemde ongevallen, kan het ook voorkomen dat u letsel oploopt door dieren of door sport en spel. In sommige gevallen is het dan mogelijk om de letselschade op de andere partij te verhalen.

Letsel ongevallen gebeuren elke dag

Veel van deze ongelukken gebeuren op de werkvloer, in het verkeer, geweld een dierenbeet of een medische fout bij één van uw zorgverleners. U kunt de tegenpartij aansprakelijk stellen als u zonder eigen schuld bij een ongeval betrokken raakt.

Letselschade door gebrekkige wegen of gebouwen

De eigenaar van een opstal is aansprakelijk wanneer gebreken aan het opstal letsel veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan wanneer een losgewaaide dakpan valt op uw auto of wanneer u met uw fiets in een groot gat op de weg terecht komt. Bent u in een soort gelijke situatie terecht gekomen? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag al uw vragen.

Productaansprakelijkheid

Producten, voorwerpen en machines die u gebruikt moeten veilig zijn voor de gebruiker en hun omgeving. Wanneer u schade oploopt door bijvoorbeeld een constructiefout of een verkeerd ontwerp, kunt u deze schade verhalen op de producent. De producent is namelijk aansprakelijk voor de schade veroorzaakt door een gebrek in zijn product.

Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. is dé letselschade advocaat in Rijswijk

Wij adviseren u graag op het gebied van letselschade, of u deze kunt verhalen op de tegenpartij en staan u indien nodig juridisch bij. Heeft u verdere vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. logo
Reinboud Schoemaker Advocaat B.V.

Voor contact bel 0704043346