Het kantoor

Het kantoor

Uw letsel, mijn zorg.

Wij bieden een laagdrempelig en goed bereikbaar letselschade advocatenkantoor.

Het kantoor houdt zich bezig met alle vormen van letselschade, waarbij wij optreden voor slachtoffers. Hierbij hebben wij meer dan twintig jaar ervaring in een groot aantal zaken.

Wij zijn een klein kantoor, waar persoonlijk contact voorop staat. Wij kunnen de (juridische) zorg van u overnemen. Voor u als klant is dat duidelijk en overzichtelijk. U weet altijd bij wie u moet zijn.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over wat wij voor u kunnen betekenen? Wij informeren u graag, wanneer u contact met ons opneemt.

Direct contact

Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. logo
Reinboud Schoemaker Advocaat B.V.
Tekst - Ons kantoor vervolg

Mr. Reinboud Schoemaker

Reinboud-schoemaker-letselschade-advocaat

Nadat Reinboud Schoemaker vanaf 1982 tot 1996 als fysiotherapeut heeft gewerkt en van 1996 tot 2008 als jurist/advocaat bij een rechtsbijstand verzekering, is hij in 2008 als zelfstandig gevestigd letselschade advocaat gestart. Reinboud is sinds 2002 advocaat en gespecialiseerd in personenschade. Reinboud heeft de Grotius opleiding voor personenschade gevolgd en zijn diploma hier gehaald. Tevens is Reinboud een erkend letselschadeadvocaat (lid LSA) .

De bewogenheid en bevlogenheid voor dit vak en de mens die beschadigd is, typeert hem. Zijn werk kenmerkt zich door het motto ‘er is altijd een oplossing’. Dit alles degelijk onderbouwd door de wet en de regelgeving. Zijn optreden kenmerkt zich door gedegen onderzoek en creativiteit. Reinboud neemt geen genoegen met de standaardoplossing als er een betere te vinden is. Daarvoor is gedegen kennis van het vak noodzakelijk. Naast advocaat is Reinboud actief sporter, speelt klarinet en schildert.

Beroepshalve is Reinboud lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), de Vereniging Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP) en de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA).

Mr. Schoemaker heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Letselschaderecht
  • Slachtofferrecht, sub rechtsgebied Letselschaderecht
  • Tuchtrecht, sub rechtsgebied Medisch Tuchtrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

LSA logoASP logoWaa logo

Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. logo
Reinboud Schoemaker Advocaat B.V.
Tekst - Ons kantoor vervolg

Letselschade

Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. logo
Reinboud Schoemaker Advocaat B.V.