Ons kantoor

Ons kantoor

Uw letsel, onze zorg.

Wij bieden een laagdrempelig en goed bereikbaar letselschade advocatenkantoor.

Ons kantoor houdt zich bezig met alle vormen van letselschade, waarbij wij optreden voor slachtoffers. Hierbij hebben wij meer dan twintig jaar ervaring in een groot aantal zaken.

Wij zijn een klein kantoor, waar persoonlijk contact voorop staat. Wij kunnen de (juridische) zorg van u overnemen. Voor u als klant is dat duidelijk en overzichtelijk. U weet altijd bij wie u moet zijn.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over wat wij voor u kunnen betekenen? Wij informeren u graag, wanneer u contact met ons opneemt. 

Direct contact

Reinboud Schoemaker Advocatenkantoor logo
Reinboud Schoemaker Advocatenkantoor
Tekst - Ons kantoor vervolg

Mr. Reinboud Schoemaker

Nadat Reinboud Schoemaker vanaf 1982 tot 1996 als fysiotherapeut heeft gewerkt en van 1996 tot 2008 als jurist/advocaat bij een rechtsbijstand verzekering, is hij in 2008 als zelfstandig gevestigd letselschade advocaat gestart. Reinboud is sinds 2002 advocaat en gespecialiseerd in personenschade. Reinboud heeft de Grotius opleiding voor personenschade gevolgd en zijn diploma hier gehaald. Tevens is Reinboud een erkend letselschadeadvocaat (lid LSA) .

De bewogenheid en bevlogenheid voor dit vak en de mens die beschadigd is, typeert hem. Zijn werk kenmerkt zich door het motto ‘er is altijd een oplossing’. Dit alles degelijk onderbouwd door de wet en de regelgeving. Zijn optreden kenmerkt zich door gedegen onderzoek en creativiteit. Reinboud neemt geen genoegen met de standaardoplossing als er een betere te vinden is. Daarvoor is gedegen kennis van het vak noodzakelijk. Naast advocaat is Reinboud actief sporter, speelt klarinet en schildert.

Beroepshalve is Reinboud lid van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA), de Vereniging Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP) en de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA).

mr. Schoemaker heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Letselschaderecht
  • Slachtofferrecht, sub rechtsgebied Letselschaderecht
  • Tuchtrecht, sub rechtsgebied Medisch Tuchtrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

LSA logoASP logoWaa logo

Reinboud Schoemaker Advocatenkantoor logo
Reinboud Schoemaker Advocatenkantoor
Tekst - Ons kantoor vervolg

Mr. Sharon Soeltan

Sinds januari 2012 is Sharon werkzaam als juridisch medewerker bij ons kantoor, na hier eerst een studentstage te hebben gevolgd. Sharon heeft de bachelor Internationaal en Europees Recht aan de universiteit van Tilburg afgerond, waarna zij is gestart met een internationale Engelstalige master.

Door haar werkzaamheden op dit kantoor is haar interesse in het aansprakelijkheidsrecht gegroeid. Dit heeft geleid tot het volgen een tweede master. In februari 2016 heeft zij dan ook de Nederlandse master Privaatrecht afgerond. Sharon heeft tijdens haar studie stage gelopen bij de rechtbank Rotterdam bij de rechtsgebieden Familierecht en de Bopz. Daarnaast heeft zij met succes deelgenomen aan de Mastercourse Aansprakelijkheids- en Verzekeringsrecht aan de Erasmus Universiteit bij prof. Lindenbergh en prof. van Tiggele-van der Velde.

Vanaf mei 2017 is Sharon werkzaam als advocaat. Naast advocaat is Sharon een fanatieke hockeyer en is zij lid van de Vereniging Jonge Professionals Personenschade (VJPP).

VJpp logo

Reinboud Schoemaker Advocatenkantoor logo
Reinboud Schoemaker Advocatenkantoor

© 2021 Reinboud Schoemaker Advocatenkantoor | Cookies | Voorwaarden | Klachten- en Geschillenregeling | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM