In speciale gevallen bestaat de mogelijkheid om uw schadezaak te behandelen onder de voorwaarde van “no cure no pay”. Dat wil zeggen, dat het honorarium dat wij vragen voor onze werkzaamheden om uw schade te verhalen, pas bij u en de wederpartij gedeclareerd zullen worden, als het doel bereikt is.
Verliest u de zaak dan hoeft u ons niet te betalen. Hiervoor is door de beroepsorganisatie LSA/ASP in samenwerking met de orde van advocaten een standaardovereenkomst opgesteld.
Voordat wij de overeenkomst aangaan, zullen wij eerst uitvoerig met elkaar van gedachten moeten wisselen over de mogelijkheden en de wenselijkheid ervan om op deze basis uw belangen te behartigen. Bij overeenstemming hierover kunnen wij het overeenkomst formulier invullen en voor akkoord ondertekenen.
Omdat iedere zaak anders is, informeren wij u graag persoonlijk en altijd vooraf over eventuele kosten en risico's. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Niet alleen verkeersongevallen zijn een oorzaak van verkeersletsel. Ook nalatigheid van gemeente of wegbeheerder, zoals bij achterstallig onderhoud van fietspad of trottoir, kan leiden tot letsel.
Als u letsel oploopt tijdens het uitoefenen van uw beroep, is er sprake van arbeidsletsel.
U kunt letselschade oplopen door een medische fout. Een arts kan een verkeerde diagnose stellen, of u op een voor u verkeerde wijze behandelen. Soms wordt een behandeling te laat ingezet of zelfs niet gegeven. Niet altijd hoeft het te gaan om een handelen. Ook kan het zijn dat u niet (voldoende) bent geïnformeerd over een bepaalde handeling.
Deze schades kunnen ontstaan door bijvoorbeeld sport- en spelongevallen, productaansprakelijkheid of veroorzaakt worden door dieren.