Delft

Advocaat bij letselschade in Delft 

Het meemaken van een ongeval kan lichamelijk en psychisch letsel met zich meebrengen. Het slachtoffer worden van een ongeluk is mogelijk in verschillende situaties. Misschien heeft er een ongeval plaatsgevonden in uw thuissituatie, op het werk, op de weg of terwijl u onder behandeling bent bij een medisch specialist. Heeft u letselschade opgelopen door een situatie die u niet te verwijten valt? Het inschakelen van onze juridische hulp bij letselschade is dan zeker aan te raden. 

Wat wordt bedoeld met letselschade? 

Letselschade is een verzamelnaam voor ongevallen die letsel tot gevolg hebben. De meest voorkomende situaties, waarin we spreken over letselschade, zijn: 

  • Medische fouten 
  • Bedrijfsongevallen 
  • Verkeersongevallen  
  • Overige letselschade 

Heeft u onlangs een verkeersongeval meegemaakt, dan is de schade onder te verdelen in de categorieën materiële en immateriële schade.  

Schuldige bepalen bij ongeval 

Heeft u in Delft te maken met de nasleep van een ongeval of letselschade door een medische fout? Voor alle bovengenoemde situaties zijn wij de aangewezen partij om uw belangen te behartigen. We gaan samen met u in kaart brengen wat u is overkomen, hoe het heeft kunnen gebeuren en wiens schuld het is. Hoe meer bewijs we hebben dat u niets te verwijten valt, des te groter is de kans dat u een schadevergoeding tegemoet kunt zien.  

Effect van letselschade op lichaam en geest 

Elk persoon reageert anders na het meemaken van een ongeval. De effecten van letselschade op uw fysieke en mentale gezondheid zijn bepalend voor de verwerking van de situatie. Weten dat de schuldige ter verantwoording wordt geroepen, kan uw herstel bevorderen en helpen om het ongeval in het juiste perspectief te zien. Juridische bijstand kan het gebeurde niet ongedaan maken, maar wel zorgen voor rechtvaardigheid. Ziet u in ons de deskundige letselschade specialist die u zoekt in Delft? Neem dan contact met onze medewerkers op. Het is de eerste stap richting gerechtigheid. 

Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. logo
Reinboud Schoemaker Advocaat B.V.

Voor contact bel 0704043346