Den Haag

Advocaat bij letselschade in Den Haag nodig? Reinboud Schoemaker Advocaat B.V.

Wanneer er spraken is van een ongeval zoals een bedrijfsongeval, verkeersongeval of een medische fout, kan het voorkomen dat u schade heeft opgelopen. Dit kan schade zijn door psychisch of lichamelijk letsel door toedoen van een ander. Deze schade noemen we letselschade. Het is in sommige gevallen mogelijk om schade door middel van een juridisch proces te verhalen op de tegenpartij.

Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. kan u adviseren over de mogelijkheden en eventueel bijstaan in het juridische proces. Ons advocatenkantoor is gevestigd in Den Haag en met onze jarenlange ervaring op het gebied van letselschade kunnen wij u op de juiste manier adviseren.

Bij welke soorten letselschade kan een advocaat mij bij staan?

Er zijn vele verschillende soorten letselschade die u kunt oplopen. De meeste mensen denken vaak aan een verkeersongeval bij letselschade. Het kan daarbij gaan om een ongeval waarbij twee partijen zijn betrokken, maar het kan ook zijn dat u een eenzijdig ongeval heeft gehad door bijvoorbeeld een slecht wegdek of onduidelijke verkeerssituatie. Tijdens zo’n ongeval kan er sprake zijn van materiële en immateriële schade. Materiële schade betekent dat u kosten heeft aan beschadigde goederen of voor medische behandelingen. Bij immateriële schade gaat het om een vergoeding voor emotionele schade. Denk hierbij aan emotionele schade zoals de geleden pijn of hinder en ongemak.

Letselschadeadvocaat bij bedrijfsongevallen

Een andere vorm van letselschade kan voorkomen bij een bedrijfsongeval. Er is sprake van een bedrijfsongeval wanneer u op uw werk een ongeval krijgt of van of naar uw werk toe. De schade geleden door een bedrijfsongeval is in veel gevallen te verhalen op de werkgever. De werkgever is alleen niet aansprakelijk wanneer deze kan aantonen dat hij alle verplichtingen is nagekomen. Deze verplichtingen kunnen zijn: goede werkinstructies en een veilige werkomgeving. Daarnaast is de werkgever ook niet aansprakelijk wanneer hij kan aantonen dat de werknemer zich met opzet roekeloos heeft gedragen. Heeft u schade opgelopen ten gevolge van een bedrijfsongeval? We maken graag een afspraak op ons kantoor in Den Haag om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Advocatenkantoor voor letselschade in Den Haag

Naast een verkeersongeval en bedrijfsongeval zijn er nog vele andere manieren waarop u letselschade kunt oplopen. Zo adviseren wij u ook graag over letselschade bij medische fouten of door sport en spel. Op de pagina Overig letsel leest u meer over andere redenen waardoor u letselschade kan oplopen.

Wilt u graag meer informatie ontvangen en een vrijblijvende afspraak inplannen bij ons advocatenkantoor in Den Haag? Neem contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen.

Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. logo
Reinboud Schoemaker Advocaat B.V.

Voor contact bel 0704043346