Leidschendam

Advocaat bij letsel in Leidschendam 

Als allround advocatenbureau zijn wij gespecialiseerd in alle voorkomende vormen van letselschade. Heeft u als het gevolg van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een medische fout, letselschade in Leidschendam opgelopen? Maak dan gebruik van onze diensten en laat u bijstaan door onze experts. 

Betrokken partijen bij verkeersongeval 

Veel mensen denken dat er altijd twee partijen bij een verkeersongeval betrokken zijn. Dit is zeker niet altijd aan de orde. Wat te denken van een eenzijdig ongeval? Wie is er verantwoordelijk voor letselschade die ontstaat na een verkeersongeval, al dan niet met twee betrokken partijen? Onze juristen helpen u op weg door een proces-verbaal op te vragen. Hierin staat tot in detail vermeld wat de toedracht van het ongeluk is. Dit is belangrijk om te bepalen wie verantwoordelijk is. 

Schade door ongeval in Leidschendam verhalen 

Misschien is het verkeersongeluk gebeurd doordat de wegsituatie voor u niet duidelijk is, of omdat het wegdek in slechte conditie verkeert. In dergelijke situaties kan de schade worden verhaald op de gemeente, in dit geval Leidschendam. Wanneer een ongeval leidt tot schade, besteden we aandacht aan de materiële en immateriële schade.  

Materiële schade 

Er is onder meer sprake van materiële schade als het gaat om beschadigde goederen die gerepareerd moeten worden. Heeft u na het ongeval een medische behandeling ondergaan en brengt dit kosten met zich mee die u zelf moet betalen? Ook dat valt onder materiële schade. 

Immateriële schade 

Het meemaken van een verkeersongeval kan van grote invloed zijn op uw leven. Behalve de lichamelijke pijn brengt het vaak behoorlijk wat ongemak en hinder met zich mee. Uw leven staat een tijd in het teken van wat u heeft meegemaakt en dat gaat ten koste van uw levensvreugde. Met onze hulp krijgt u waar u recht op heeft.  

Ongevallen op de werkvloer 

Bent u werkzaam in Leidschendam en heeft u een bedrijfsongeval meegemaakt? Wij verdiepen ons graag in uw specifieke situatie. We kijken of uw werkgever verantwoordelijk is voor de schade die u heeft opgelopen. Kom met ons in contact om dit in gang te zetten. 

Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. logo
Reinboud Schoemaker Advocaat B.V.

Voor contact bel 0704043346