Zoetermeer

Advocaat bij letselschade 

Bij elke vorm van activiteit ligt het risico van letsel op de loer. Is er sprake van letsel dat door een ander is aangebracht, dan heeft u misschien recht op vergoeding. Hiervoor is het essentieel dat echt kan worden aangetoond dat u door een ander benadeeld bent. Als advocatenkantoor in de regio Zoetermeer zetten wij al onze kennis in om de geleden schade te verhalen op de verantwoordelijke partij. Dit doen we bij letsel door verkeersongevallen, letselschade door bedrijfsongevallen, medische fouten en overig letsel.  

Wat is letselschade? 

Letselschade is het verlies dat voortkomt uit lichamelijk of psychisch letsel dat door een ander is veroorzaakt. Dit kan ontstaan op straat, bij u op de werkvloer, maar ook thuis of in het ziekenhuis. Of er in uw geval sprake is van letselschade, brengen we graag op een deskundige manier voor u in kaart. Neem contact op met onze experts en deel uw verhaal met ze. Aan de hand van wat u vertelt, koppelen wij de juiste persoon aan u. 

Schade door ongeval in het verkeer 

Bij verkeersongevallen in Zoetermeer uit de eventuele schade zich in materiële en/of immateriële schade. Hebben we het over materiële schade, dan gaat het om het repareren van beschadigde eigendommen of het ondergaan van medische ingrepen. Bij immateriële schade is het vooral de emotionele impact van het gebeuren. Dit kan zich uiten in de vorm van ongemak, afnemende levensvreugde of een fysieke of lichamelijke belemmering. Voor een ondeskundige is het vrijwel onmogelijk om alle regels rondom letselschade te kennen. Ons advocatenkantoor helpt u op een persoonlijke en professionele manier. Laat het ongeval niet nog meer schade bij u aanrichten. Zet die dappere stap en neem contact met ons op.  

Letsel oplopen tijdens werktijd 

Heeft u letsel opgelopen terwijl u aan het werk was en vraagt u zich af wie hier verantwoordelijk voor is? Wij kijken graag met u mee en beoordelen of de schade te verhalen is op uw werkgever. Als eigenaar van een bedrijf is uw baas verplicht om maatregelen te nemen die bijdragen aan een veilige werkomgeving. Of daar in uw geval sprake van is, bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.  

  

Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. logo
Reinboud Schoemaker Advocaat B.V.

Voor contact bel 0704043346