Delft

Wat te doen na een medische fout? 

Heeft u van een behandelend arts of specialist een behandeling gekregen en is daarbij een medische fout gemaakt? Schakel een advocaat bij medische fouten in Delft in om de zorgverlener aansprakelijk te stellen voor de bij u ontstane letselschade. Als advocaat met ruime kennis op het gebied van letselschade helpen wij u om uw zaak kracht bij te zetten en een schadevergoeding te regelen.  

Arts heeft medische fout gemaakt 

Het heeft veel impact als u voor een gezondheidsbevorderende behandeling naar een arts of behandelaar gaat en letselschade oploopt. Is er een medische fout gemaakt, dan hoeft dat niet te betekenen dat de arts u bewust schade heeft veroorzaakt. Wat wel speelt, is het feit dat er een fout is gemaakt die gevolgen heeft voor u. Hier mag u de specialist aansprakelijk voor stellen. Dit hoeft u niet alleen te doen. Wij helpen u op weg naar gerechtigheid.  

Verzekering bij medische fouten 

Het ziekenhuis of de praktijk waarin u bent behandeld zal waarschijnlijk verzekerd zijn tegen medische fouten. Speelt dat in uw situatie ook, dan is contact leggen met de verzekeraar de eerste stap die gezet wordt. De medische schadeclaim die voortvloeit uit de medische fout moet correct worden afgehandeld. Dat is waar wij goed in zijn. Leg contact met ons kantoor en vertel ons uw verhaal. Het vertellen van uw verhaal geeft direct wat lucht. Nu is het aan ons om alles in het werk te stellen om de verantwoordelijke arts aansprakelijk te stellen voor uw leed. 

Ontevreden na medische behandeling 

Komen uw verwachtingen niet overeen met de medische behandeling in Delft? U kunt ervoor kiezen een tuchtklacht in te dienen. Dit doet u bij het Regionaal Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg. Informatie nodig over letselschade door medische fouten of vragen? Bel of mail ons.  

Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. logo
Reinboud Schoemaker Advocaat B.V.

Voor contact bel 0704043346