Leidschendam

Advocaat inschakelen bij verkeersongevallen regio Leidschendam 

Deelnemen aan het verkeer stelt u bloot aan diverse risico’s. Hoe alert u ook bent, een verkeersongeval in de regio Leidschendam kan ook u overkomen. Bij letselschade door een verkeersongeluk is het verstandig om hiervoor de hulp van onze expert in te roepen. Dit kan trouwens ook voor letselschade na een bedrijfsongeval of als u het slachtoffer bent van een medische fout of overig letsel.  

Waarmee helpt een advocaat na een verkeersongeval? 

Bij een ongeluk blijft de schade niet altijd beperkt tot het voertuig. Wat als u blijvend letsel oploopt of een medische behandeling moet ondergaan? U kunt zich indenken dat dit behoorlijk wat ongemak en hinder met zich meebrengt. Is het ongeval niet uw schuld, dan staan wij voor u klaar om te bepalen wie de aansprakelijke is. Een aanrijding door een onduidelijke wegsituatie of door slecht wegdek heeft impact op uw leven, zonder dat u hier verantwoordelijk voor bent. Misschien heeft de tegenpartij geen voorrang verleend, waardoor u met elkaar in botsing bent gekomen. Samen met u gaan we bewijsstukken verzamelen. Dit begint bij het invullen van het Europees schadeformulier.  

Schadeformulier en andere bewijsstukken na verkeersongeluk 

Het schadeformulier gebruikt u om alle gegevens op in te vullen. Is er een andere partij bij het ongeluk betrokken, dan vult u samen met deze betrokkene uw gegevens in. U schetst hierop ook de situatie die heeft geleid tot het verkeersongeval in de regio Leidschendam. Om een sterke zaak op te bouwen en uw letselschade vergoed te krijgen, helpen ook de volgende bewijsstukken: 

  • Strafvonnis 
  • Gegevens van de tachograaf 
  • Technisch onderzoek uitgevoerd door expert 
  • Politierapportage 
  • Verklaring van getuige 

Contact opnemen  

Voor ons als advocaat in de regio Leidschendam, kent het verhalen van letselschade na een verkeersongeval geen geheimen meer. Doe een beroep op onze kennis en neem vandaag nog contact met ons op. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen we alles rondom het verkeersongeval in kaart en van daaruit gaan we de materiële en immateriële schade voor u verhalen.  

Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. logo
Reinboud Schoemaker Advocaat B.V.

Voor contact bel 0704043346