Den Haag

Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. is dé letselschade advocaat in Den Haag

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat in Den Haag en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Letselschade kan ontstaan door vele verschillende oorzaken zoals bedrijfsongevallen, een verkeersongeval, door medische fouten of verdere oorzaken.

Letselschade na aanval door een dier?

De aansprakelijkheid voor bezitters van dieren is vastgelegd in artikel 6:179 BW. Heeft u letsel opgelopen omdat u door een huisdier bent aangevallen? Stel u wordt gebeten door een hond dan kan dat onaangenaam letsel veroorzaken. De eigenaar van het dier is vrijwel altijd aansprakelijk. De eigenaar is hier WA voor verzekerd. Bij de schade die het dier veroorzaakt, wordt er uitgegaan van de eigen energie van het dier.

Letselschade door mishandeling

Bent u het slachtoffer van mishandeling of lichamelijk geweld? Letselschade door mishandeling kan veel invloed hebben op uw dagelijkse leven. Naast het lichamelijke letsel is de kans ook groot dat u er mentale gevolgen aan overhoudt. Wij kunnen u helpen uw schade, ook immateriële schade, te verhalen bij de dader als deze voldoende verhaal biedt. Op welke manier u ook letselschade oploopt, het is mogelijk om Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. in te schakelen! Wij staan graag voor u klaar om op ons kantoor in Den Haag (juridisch) advies te geven.

Medische fouten en overige letselschade

Er kan ook letselschade ontvangen door medische fouten. Heeft u schade en bent u tijdelijk of levenslang verhinderd als gevolg van een foute medische behandeling, omdat een zorgverlener foutief heeft gehandeld? Het is dan mogelijk om de zorgverlener aansprakelijk te stellen. Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. geeft u graag juridisch advies over, zodat u geen onnodige procedures hoeft te ondergaan!

Meer informatie ontvangen? Het is altijd mogelijk om vooraf vrijblijvend contact op te nemen.

Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. logo
Reinboud Schoemaker Advocaat B.V.

Voor contact bel 0704043346