s-Gravenzande

Letselschade advocaat in s-Gravenzande

Bent u betrokken geweest bij een ongeval? De kans is groot dat hierbij schade is ontstaan. Wanneer de schade is ontstaan tijdens een ongeval noemen we dit letselschade. Dit is schade die voortvloeit uit psychisch of lichamelijk letsel door toedoen van een ander. Wanneer u letselschade opgelopen heeft, is het verstandig om een letselschade advocaat in te schakelen. Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. in s-Gravenzande helpt uitsluitend hen die betrokken zijn geweest bij een ongeval en daarbij slachtoffer van letselschade zijn geworden. Wij adviseren u graag op het gebied van letselschade, of u deze kunt verhalen op de tegenpartij en staan u indien nodig juridisch bij.

Letselschade kan ontstaan door een bedrijfsongeval, een verkeersongeval, door medische fouten of overige letselschade.

Een advocaat in s-Gravenzande inschakelen voor overige letselschade

Er zijn vele manieren waarop u letselschade kunt oplopen. Als het letsel bijvoorbeeld tijdens een sport- en spelsituatie door een ander is toegebracht, die daarbij bewust het risico heeft genomen dat u daarbij schade zou oplopen, is het mogelijk de schade te verhalen. Het gaat hierbij om abnormaal gevaarlijk gedrag.

Wanneer u wordt aangevallen door een huisdier, dan kunt u de bezitter van het dier hiervoor aansprakelijk stellen. De bezitter is hier WA voor verzekerd. Bij de schade die het dier veroorzaakt wordt er uitgegaan van de eigen energie van het dier.

Productaansprakelijkheid valt ook onder overige letselschade. Producten, voorwerpen en machines die u gebruikt, moeten veilig zijn voor de gebruiker en zijn omgeving. Als u letselschade oploopt van een product, machine of voorwerp door bijvoorbeeld een constructiefout of verkeerd ontwerp, dan kunt u dit verhalen op de producent.

Letselschade door mishandeling kan veel impact hebben op uw dagelijkse leven. Gelukkig heeft u ook voor deze vorm van letselschade recht op een schadevergoeding. Wij kunnen u helpen uw schade, ook immateriële schade, te verhalen bij de dader als deze voldoende verhaal biedt. Ook bij deze vormen van schade, kunt u een letselschade advocaat inschakelen. Wij staan graag voor u klaar en geven u (juridisch) advies in s-Gravenzande.

Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. dé letselschade advocaat in s-Gravenzande en omgeving

Heeft u een letselschade advocaat nodig in s-Gravenzande en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. logo
Reinboud Schoemaker Advocaat B.V.

Voor contact bel 0704043346