Letselschade advocaat

Letselschade advocaat

Wanneer u betrokken bent geweest bij een ongeval, dan is er vrijwel altijd sprak van schade. Schade die ontstaan is tijdens dit ongeval noemen we letselschade. Dit is schade die voortvloeit uit psychisch of lichamelijk letsel door toedoen van een ander. Wanneer u letselschade opgelopen heeft, is het verstandig om een letselschade advocaat in te schakelen. Reinboud Schoemaker Advocatenkantoor helpt uitsluitend hen die betrokken zijn geweest bij een ongeval en daarbij slachtoffer van letselschade zijn geworden. Wij adviseren u graag op het gebied van letselschade, bijvoorbeeld of u dit kunt verhalen op de tegenpartij en staan u indien nodig juridisch bij.

Letselschade kan ontstaan door een bedrijfsongeval, een verkeersongeval, door medische fouten of overige letselschade.

Overige letselschade

U kunt natuurlijk ook op verschillende manieren letselschade oplopen. Als er tijdens een sport- en spelsituatie letsel door een ander is toegebracht, die daarbij bewust het risico heeft genomen dat u daarbij schade zou oplopen, is het mogelijk de schade te verhalen. Het gaat hierbij om abnormaal gevaarlijk gedrag. Als u wordt aangevallen door een huisdier, dan kunt u de bezitter van het dier hiervoor aansprakelijk stellen. De bezitter is hier WA voor verzekerd. Bij de schade die het dier veroorzaakt wordt er uitgegaan van de eigen energie van het dier.

Onder overige letselschade valt ook de productaansprakelijkheid. Producten, voorwerpen en machines die u gebruikt, moeten veilig zijn voor de gebruiker en zijn omgeving. Als u letselschade oploopt van een product, machine of voorwerp door bijvoorbeeld een constructiefout of verkeerd ontwerp, dan kunt u dit verhalen op de producent.

Letselschade door mishandeling kan veel impact hebben op uw dagelijkse leven. Gelukkig heeft u ook voor deze vorm van letselschade recht op een schadevergoeding. Wij kunnen u helpen uw schade, ook immateriële schade, te verhalen bij de dader als deze voldoende verhaal biedt.

Ook bij deze vormen van schade, kunt u een letselschade advocaat inschakelen. Wij staan graag voor u klaar en geven u (juridisch) advies.

Reinboud Schoemaker Advocatenkantoor dé letselschade advocaat

Heeft u een letselschade advocaat nodig en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Neem contact op

Reinboud Schoemaker Advocatenkantoor logo
Reinboud Schoemaker Advocatenkantoor

Stel uw vraag

Letselschade advocaat

© 2020 Reinboud Schoemaker Advocatenkantoor | Cookies | Voorwaarden | Klachten- en Geschillenregeling | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM