Letselschade advocaat

Letselschade advocaat inschakelen van Reinboud Schoemaker 

Wanneer u betrokken bent geweest bij een ongeval, dan is er vrijwel altijd sprake van schade. Deze schade, die ontstaan is tijdens het incident, omvat vaak psychisch of lichamelijk letsel door toedoen van een ander. In zo'n situatie is het raadzaam om een letselschade advocaat in te schakelen. Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. richt zich exclusief op het bijstaan van personen die bij een ongeval betrokken zijn geraakt en slachtoffer zijn geworden. Wij bieden deskundig advies, bijvoorbeeld over het verhalen van de schade op de tegenpartij, en bieden indien nodig juridische ondersteuning. 

Het kan om een bedrijfsongeval, een verkeersongeval, door medische fouten of overige letselschade

Verschillende manier van letselschade 

Letselschade kan ontstaan op diverse manieren. Bijvoorbeeld, letselschade door sport- en spelsituaties waarbij iemand bewust risicovol gedrag vertoont, kan verhaald worden. Evenzo, als u wordt aangevallen door een huisdier, kan de eigenaar aansprakelijk worden gesteld. Deze eigenaren zijn meestal WA-verzekerd. Letselschade die voortkomt uit productdefecten valt onder productaansprakelijkheid. Daarnaast, als u schade oploopt door mishandeling, heeft u recht op een vergoeding, waaronder voor immateriële schade, mits de dader financieel aansprakelijk kan worden gesteld. Voor al deze gevallen kunt u een gespecialiseerde advocaat inschakelen om u te helpen bij het verhalen van uw schade. 

Neem contact op voor een letselschade advocaat 

Heeft u ondersteuning nodig bij het claimen van uw schade en bent u benieuwd naar onze diensten? Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u door het gehele proces te begeleiden. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we de mogelijkheden samen kunnen bespreken. Het inschakelen van een letselschade advocaat kan cruciaal zijn voor het succesvol claimen van uw schade, en wij zijn hier om die rol voor u te vervullen. 

Ons kantoor bevindt zich aan de Koninginnegracht 8 in Den Haag, een locatie die zowel strategisch als goed bereikbaar is voor cliënten uit de hele regio. U bent van harte welkom op ons kantoor, dat geopend is op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur. Voor correspondentie zijn we te bereiken op Postbus 61617, 2506 AP DEN HAAG. 

Maak a.u.b. uw keuze of

Reinboud Schoemaker Advocaat B.V. logo
Reinboud Schoemaker Advocaat B.V.

Voor contact bel 0704043346